Opskriften, der indeholder bagepulver, skal fra starten overholde reglerne om bagning med bagepulver. Det er vigtigt, at mel og bagepulver blandes før det tilsættes og at kagerne kommer hurtigt i ovnen, da bagepulveret straks vil virke, når det kommer i forbindelse med væske.
Opskriften er af Ellen Holme fra 1962
DRUEMUFFINS
190 g margarine
100 g sukker
2 æg
2 tsk. bagepulver
240 g mel
reven skal af 2 appelsiner
2 spsk. appelsinsaft
3 spsk. rosiner
1 dl mælk
ca. 25 store druer
Margarinen blødgøres og piskes med sukker og æg. Resten af ingredienserne piskes i og dejen fyldes i små, smurte papirsforme, der fyldes 3/4 med dej. En vindrue trykkes ned i hver form.
Kagerne bages midt i ovnen ved 200 grader i ca. 12-14 minutter.
Spise med Mormor
Noget om Mad
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.