Der er anvendt mange æggehvider til stiftpisket skum. Det er dog ikke noget problem m.h.t. blommerne, da vi i dag kan købe både æggehvide og æggeblommer separat. Ellers bag kagen en dag, der skal bruges en del æggeblommer i anden sammenhæng, så tingene går op i en højere enhed.
Opskriften er af Girly Skodshøj fra 1956
KOKOSKAGE
10 æggehvider, stiftpiskede
100 g margarine
250 g melis
375 g mel
2 1/2 tsk. bagepulver
1 dl mælk
3 top-spsk. kokosmel
revet citronskal
Den blødgjorte margarine røres med sukker, melet blandes med bagepulveret, kokos, revet citronskal og røres i afvekslende med mælken. Til sidst tilsættes de stiftpiskede æggehvider og dejen fyldes i en smurt, raspdrysset form.
Bages i ovnen ved 170 grader i 1 time.
Skænk en god kop kaffe til en herlig hjemmebagt kage og alle vil være glade.
Spise med Mormor
Noget om Mad
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.