Lige-dele-kagen indeholder lige dele æg, sukker og mel. Kagen er bagt med bagepulver og derfor bedst samme dag, den er bagt.
Opskrift af Girly Skodshøj fra 1956
LIGE-DELE-KAGE
2 æg
2 dl sukker
2 dl mel
1/2 tsk. bagepulver
75 g smeltet margarine
glasur
2 dl flormelis
2 spsk. appelsinsaft
lidt fintklippet gul appelsinskal
De hele æg piskes godt med sukker, dernæst melet, blandet med bagepulveret og det smeltede smør. Dejen hældes i en smurt kageform og bages i ovnen ved 170 grader i 1/2 time. Prøv med en strikkepind, om kagen er bagt.
Glaser med appelsinglasur og drys lidt fintklippet gul appelsinskal over kagen til sidst.
Spise med Mormor
Noget om Mad
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.