søndag

MANDELBOLLER

Disse skønne gammeldags spanske mandelboller er vidunderlige, serveret varme og drysset med sukker til en kop kaffe eller som dessert med et glas vin til.

Mandelbollerne koges i rigeligt dampende olie i en flad gryde.

Opskriften er fra Fremmed mad smager bedst.


MANDELBOLLER

60 g mandler
et glas mælk
3 æggeblommer
mel efter behov
en anelse salt
3 stiftpiskede æggehvider

olie til kogning

Mandlerne skoldes, smuttes, stødes og hakkes fint, så de danner en dej. Røres op med mælk, æggeblommer og mel til dejen får en passende tykkelse.Salt røres i og de stiftpiskede æggehvider blandes med dejen.

Form med en ske boller af dejen og sæt dem i den hede olie til de er stegt.

Server mandelboller varme, strøet med sukker.

Spise med Mormor

Noget om Mad

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.