tirsdag

ABRIKOSBISCUITS

Små, lækre abrikosbiscuits til en god kop kaffe er hurtige at bage og så er de allerbedst lune, umiddelbart efter de er bagt. De er med bagepulver og bør spises samme dag de er bagt.

Abrikosbiscuits er små kager med smag af nellike, fyldt med abrikosmos, glaseret med glasur og pyntet med hakkede mandler. Kagerne er bagt i små linseforme.

Prøv dem på kaffebordet.

Opskriften er af Girly Skodshøj fra 1956
 

ABRIKOSBISCUITS

1 dl sur fløde
1 1/2 dl smeltet margarine
1 dl mel
1 tsk. nelliker
1 tsk. bagepulver
godt 1 dl sukker
1 æg
abrikosmos

glasur

flormelis
vand

hakkede mandler

Fløde, margarine, æg og sukker røres sammen. Mel blandes med krydderier og bagepulver og røres hurtigt i.
Smurte linseforme fyldes halvt med dej og 1/2 tsk. abrikosmos lægges øverst. Kagerne bages i ovnen ved 220 grader i 10 - 15 minutter.
De endnu varme kager glaseres med flormelisglasur og drysses med hakkede mandler.

Spise Med Mormor

Noget om Mad

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.