onsdag

HÜTTEMEIERS KOKOSKAGE

Lækker bradepandekage med kokos er denne dejlige kage fra 50 erne, der hurtigt vil få ben at gå på. Brug en lille bradepande eller lav en tilpas form af aluminiumsfolie med 2-3 cm høje kanter.

En hurtig og nem kage en dag vi trænger til lidt sødt til kaffen.

Opskriften er af Kirsten Hüttemeier fra 1958


HÜTTEMEIERS KOKOSKAGE

125 g smør eller margarine
2 æg
150 g florsukker
3/4 dl mælk eller fløde
6 revne mandler
1 1/2 strøget tsk. bagepulver
60 g kokosmel
200 g mel

pynt

kokosmel
10-15 søde mandler

Smør, æggeblommer og florsukker piskes blødt, hvorefter mælk, de revne mandler, kokosmel, bagepulver og mel røres i. Til sidst tilsættes de stiftpiske æggehvider.
Dejen fyldes i en lille velsmurt bradepande eller en form, lavet af aluminiumsfolie. Over dejen drysses kokosmel og snittede mandler og kagen bager i ovnen ved jævn varme (225 grader) i 30 - 40 minutter.

Spise med Mormor

Noget om Mad

Mormors Juleopskrifter

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.