onsdag

SALZBURGER NOCKERL

Salzburger nockerl er en gammel østrigs specialitet fra Salzburg området og de, der endnu ikke har prøvet denne lune specialitet, må prøve den.

Salzburger nockerl er en ren lækkerbisken, serveret lige fra ovnen og drysset med flormelis. Mere en dessert end egentlig kage.

Kilde : Hjemmet


SALZBURGER NOCKERL

50 g blødt smør
50 g sukker
Kornene af 1/2 stang vanilje
4 æg
25 g hvedemel
1 dl mælk
Lidt smør til formen

Pisk smør, sukker og vanilje let og luftigt. Tilsæt æggeblommerne en ad gangen og rør imellem hver. Melet sigtes i blandingen og mælken røres i.
Æggehviderne piskes stive og vendes i dejen.

Dejen hældes i et godt smurt ovnfast fad.

Bages i ovnen ved 225 grader i 30-40 minutter til overfladen er gylden og souffleen er bagt.

Spise med Mormor

Mormors Juleopskrifter

Noget om mad

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.