søndag

ENGELSKE FRITTERS

Engelske fritters af forskellige frugtstykker, dyppet i en dej og friturekogt minder ikke så lidt om frugt i beignetdej, som vi kender det.

De lækre fritters, der skal serveres meget varme, drysset med sukker ligger lige for en dag, der skal ske lidt ekstra. Ellers er fritters mest at betragte som en dessert.

Æbler, bananer, pærer og andre frugter er egnet, når blot der ikke er væde ved frugten, når den dyppes.

Opskrift : Richardt Oest-Larsen


ENGELSKE FRITTERS

dej

1 kop mel
2 tsk. bagepulver
1/4 tsk. salt
2 tsk. melis
2 hele æg
1/4 kop fløde
2 tsk. citronsaft

palmin til kogning

små lækre halverede æbler eller anden frugt

Ingredienserne til dejen piskes godt sammen til en tyk dej. Heri dyppes frugtstykkerne. De kommes i en gryde med hed palmin og bages lysebrune.

Servér engelske fritters meget varme, drysset med sukker.

Spise med Mormor

Mormors Juleopskrifter

Noget om Mad

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.