mandag

HONNING-ROULADE

Honning-roulade, endnu en klassiker fra de gamle Amo opskrifter. Den skønne honning-roulade er fyldt med orangemarmelade, der går op i en højere enhed med honningen.

Den færdige roulade overtrækkes med smeltet chokolade og drysses med krymmel.

Rouladen tager ikke meget længere tid end at brygge en kande kaffe.

Opskrift : Amo



HONNING-ROULADE

dej

100 g hvedemel
2 æg
75 g brun farin
75 g honning
1 tsk. bagepulver
1 tsk. ingefær
1 tsk. nellike

fyld

orangemarmelade

pynt

smeltet chokolade og krymmel

Æg og sukker piskes godt og grundigt og den smeltede, afkølede honning tilsættes lidt efter lidt under omrøring. Hvedemel og de øvrige ingredienser sigtes sammen og røres i dejen. Rør til dejen er jævn og ensartet.

På et stykke bagepapir smøres dejen ud til størrelse 25 x 35 cm.

Kagen bages i ovnen ved 220 grader i ca. 6 minutter på ovnens midterste rille.

Den bagte roulade vendes ud på et sukkerstrøet stykke bagepapir og bagepapiret, rouladen er bagt på fjernes. Hvis papiret ikke slipper, pensles med kogende vand.
Smør orangemarmeladen på med det samme og rul rouladen sammen. Chokolade, smeltet i vandbad påsmøres med en pensel.

Spise med Mormor

Mormors Juleopskrifter

Noget om Mad

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.