torsdag

HASSELNØDDEKRINGLER

Superdejlige hasselnøddekringler, til en god kop kaffe eller til en kop chokolade, er rimelig hurtig at frembringe, idet kringlerne ikke skal hæve. - Dog hviler dejen 1/2 time i køleskabet før den rulles ud og formes til kringler.

Opskrift : Ellis Tardini 1979


HASSELNØDDEKRINGLER

dej

200 g smør/margarine
200 g sukker
1 spsk. Vaniljesukker
3 æg
300 g mel
100 g kartoffelmel
100 g hasselnøddekerner

Rør smørret blødt i en skål. Kom sukker og vaniljesukker i og rør massen til den er lys og skummende. Tilsæt skiftevis æg, mel og kartoffelmel og til sidst vendes de malede nødder i.
Dejen æltes sammen og hviler 1/2 time i køleskabet.

Rul dejen ud i lange tynde pølser, der skæres i stænger a 20 cm. Form stængerne til kringler. De lægges på en smurt bageplade.

Bages i ovnen ved 200 grader i 12-14 minutter.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.