onsdag

MØRKE DRØMME

Mørke drømme, kager så henrivende, at de virkelig kan få os til at drømme.

De skønne kager, der blev lanceret sidst i 60'erne, lægges sammen med likørflødeskum og overtrækkes med appelsinchokolade.

Der bliver 15 stk. Af portionen.

Opskrift : Ellis Tardini 



MØRKE DRØMME

dej

4 æg
4 spsk. vand
200 g sukker
130 g mel
70 g kartoffelmel
1 tsk. bagepulver

glasur

200 g overtrækschokolade
saft af 1 appelsin

fyld

2 1/2 dl piskefløde
1/2 glas orange likør

Til dejen piskes æggeblommerne skummende med lunkent vand og sukker. Pisk hviderne stive og fold dem i æggesnapsen sammen med mel, kartoffelmel og bagepulver.

Fyld dejen i små, høje glatte forme med sider.

Sæt kagerne i en varm ovn ved 200 grader i 10-15 minutter. Lad kagerne afkøle på en bagerist.

Smelt chokoladen over vandbad og rør appelsinsaften i.

Pisk fløden stiv og smag den til med likør.

Flæk kagerne igennem, læg dem med snitfladen nedad og overtræk dem med chokoladen. Når chokoladen er størknet, lægges kagerne sammen to og to med flødeskum.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.