lørdag

SPAGNOLETTI

Spagnoletti, dejlige traditionelle schweiziske småkager med smag af citron, er hurtige at bage til kagedåsen. Kagerne er lette og dejlige, pyntet med hakkede mandler.

Der bliver ca. 60 stk. af portionen

Opskrift : Ellis Tardini



SPAGNOLETTI

dej

3 æggeblommer
250 g sukker
reven skal af 1/2 citron
2 tsk. citronsaft
300 g hvedemel

150 g mandler

Rør æggeblommer og sukker skummende. tilsæt citronskal og -saft og vend melet i.

Dejen sættes på en smurt plade i toppe ved hjælp af 2 teskeer - ikke for tæt, da de flyder noget ud. Drys kagerne med hakkede mandler.

Bages i en varm ovn ved 200 grader i ca. 15 minutter.

Lad småkagerne afkøle på en bagerist, før de lægges i kagekasse.

Spise med Mormor

Mormors Juleopskrifter

Noget om Mad

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.