søndag

ANNA'S TÆRTE

Anna's Tærte, en ganske vidunderlig kage, bagt af en dej, bestående af dadler, mandler og æggehvide. Tærten bages i to lagkagebunde og tærtebundene lægges sammen med flødeskum. På toppen revet eller høvlet chokolade.

Opskrift : Grete Kragsberger 1952

 

ANNA'S TÆRTE

dej

150 g mandler
150 g dadler
50 g flormelis
6 æggehvider

flødeskum af 1/4 liter piskefløde

Mandlerne går uskolet gennem mandelkværnen. Dadlerne rengøres og hakkes. Hviderne piskes stive og heri sigtes florsukkeret. Mandler og dadler vendes forsigtigt heri.

Dejen fyldes i to smurte lagkagebunde og bages i ovnen ved 200 grader i  ca. 15-20 minutter.

Bundene kølere af og lægges sammen med et godt lag fløde imellem. Kagen pyntes med revet eller høvlet chokolade.




Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.