søndag

BANANBRØD

Et herligt bananbrød, serveret i skiver og smurt med smør, glæder ung som gammel.

Brødet, der skal ligge pakket ind og samle sig til næste dag, til trods for, det er bagt med bagepulver, holder sig fugtigt p.g.a. bananerne.

Opskrift : Mona Giersing 1982


BANANBRØD

125 g blødt smør
125 g melis
2 æg
500 g bananer
250 g hvedemel
2 tsk. bagepulver
1/2 tsk. natron

Rør smør og sukker sammen til salve. Tilsæt æggene, et ad gangen og derefter de mosede bananer. Sigt mel, bagepulver og natron direkte ned i skålen. Rør ingredienserne sammen.

Hæld dejen i en smurt kageform (1 kg).

Brødet bages i ovnen ved 180 grader i 1 time og 15 minutter.
Vend det ud på bageristen og køl det af.

Pak det afkølede brød ind i alufolie og lad det ligge til næste dag.

Server det dejlige bananbrød, skåret i skiver og smurt i smør til en god kop kaffe eller te.






Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.