Kræmmerhusene bages som en hel kage i bradepanden, skæres ud og rulles, når de er bagt.
Opskrift : Fritze Juel
KNIPLINGSKRÆMMERHUSE MED KOKOSFLØDESKUM
2 æg
75 g sukker
50 g mel
1/4 liter piskefløde
2 spsk. kokosmel
8 røde cocktailbær
Pisk æg og sukker meget grundigt sammen og sigt melet i.. Rør dejen godt og hæld den med det samme i en velsmurt bradepande.
Stil den ind i en 200 grader varm ovn og bag kagen i ca 8 minutter - eller til den er gylden. Tag bradepanden ud af ovnen og skær kagen i 8 firkanter. Form hver firkant til et kræmmerhus og lad dem blive kolde.
Pisk fløden stiv og rør kokosmelet i. Fordel det i kræmmerhusene og anret disse i en skål, halvt fyldt med sukker. Pynt ved serveringen hvert kræmmerhus med et rødt cocktailbær.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.