søndag

KRUMKAGER AF MANDELDEJ

Krumkager, bagt af mandeldej, eller som de hedder på deres originalsprog, fransk, tuiles, er skønne sprøde kager, der må behandles med en vis forsigtighed.

Det er vigtig at blande dejen sammen i en fart, da den ellers kan være vanskelig at arbejde med.

Opskrift : H P Pellaprat


KRUMKAGER AF MANDELDEJ

mandeldej

2 æggehvider
100 g melis, smagt til med vanilje
50 g mel
50 g smør
40 g smuttede mandler

Pisk æggehviderne med sukkeret i 3-4 minutter. Tilsæt mel, smeltet smør og mandler, der er snittet meget fint på langs. Bland dejen hurtigt sammen.

Fordel dejen på smurte og melede bageplader ved hjælp af to teskeer. Tryk dejklatterne lidt flade, drys dem med krystalmelis og bag dem i en ret varm ovn i 4-5 minutter. Straks kagerne er bagt, lægges de på kagerullen eller en flaske, så de bliver krumme, medens de køler af og stivner.

Der bliver ca. 30 kager af portionen.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.