Det er vigtig at blande dejen sammen i en fart, da den ellers kan være vanskelig at arbejde med.
Opskrift : H P Pellaprat
KRUMKAGER AF MANDELDEJ
mandeldej
2 æggehvider
100 g melis, smagt til med vanilje
50 g mel
50 g smør
40 g smuttede mandler
Pisk æggehviderne med sukkeret i 3-4 minutter. Tilsæt mel, smeltet smør og mandler, der er snittet meget fint på langs. Bland dejen hurtigt sammen.
Fordel dejen på smurte og melede bageplader ved hjælp af to teskeer. Tryk dejklatterne lidt flade, drys dem med krystalmelis og bag dem i en ret varm ovn i 4-5 minutter. Straks kagerne er bagt, lægges de på kagerullen eller en flaske, så de bliver krumme, medens de køler af og stivner.
Der bliver ca. 30 kager af portionen.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.