Hvis kagerne virker gammelkendte, er det fordi, de tilhører Amos kageklassikere fra tidligere tider.
Kilde : Amo
LÆKRE KAFFEKAGER
dej
300 g hvedemel
Strøget teskefuld hjortetaksalt
100 g sukker
200 g smør eller margarine
2 spsk. koldt vand
mandelfyld
75 g smør
125 sukker
2 æg
2 små, kogte kartofler
50 g mandler
3 strøgne spsk. bagepulver
Til dejen hakkes fedtstoffet ud i melet. Tilsæt hjortetaksalt, sukker og vand og ælt dejen sammen.
Rul dejen ud og for velsmurte linseforme hermed.
Til mandelfyldet røres smør, sukker, hele æg, mosede kartofler, mel og bagepulver sammen.
Smut ikke mandlerne, men mal og blend dem.
Fyld formene 3/4 med fyldet.
Kagerne bages i ovnen ved 225 grader i 12-15 minutter.
Lad kagerne køle af et øjeblik, før de vendes ud af formene.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.