onsdag

SVENSK TYTTEBÆRKAGE

Svensk tyttebærkage er en nem og velsmagende rørekage, der hurtig gøres klar til at komme i ovnen.
Tyttebærrene er tyttebærsyltetøj, der er temmelig tykt, da kagen ellers bliver for løs. 

Opskrift : Ukendt svensk husmoder


SVENSK TYTTEBÆRKAGE

1 æg
200 g mel
1 1/4 dl mælk
1 1/2 dl tyttebærsyltetøj
225 g sukker
60 g margarine
1 tsk. Bagepulver

Bland mælk, tyttebær, sukker og den smeltede margarine sammen. Pisk ægget og rør det i blandingen. Til sidst røres melet,  blandet med bagepulveret i.

Dejen hældes i en velsmurt, raspstrøet form.

Bages i ovnen ved 200 grader ca. 1 time. Prøv med en strikkepind.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.