søndag

BRUNETTER

En yndig bradepandekage, skåret i kvadrater, er disse brunetter med mandler og chokolade. Smager dejlig til en kop kaffe.

Dejen er forholdsvis hurtig lavet og bagetiden er kort. Kagen synker og bliver temmelig flad, når den tages ud af ovnen.

Servér kagen, skåret i kvadrater, når kagen er næsten kold

Opskrift : Lilian Kaufmann 1972


BRUNETTER

60 g mel
150 g smør eller margarine
150 g melis
50 g mandler
2 æg
50 g letbitter chokolade

Chokoladen smeltes over vandbad (en mindre kasserolle oven i en større med kogende vand i).

Rør sukker og fedtstof hvidt til salve og rør æggene i, ét ad gangen.

Skold, smut og hak mandlerne, bland dem med melet og rør denne blanding i dejen, skiftevis med den smeltede chokolade. Fordel dejen i en lille, velsmurt bradepande.

Bag kagen i ovnen ved jævn varme, 175 grader i 12-15 minutter.

Køl kagen noget af og skær den i kvadrater. Der bliver 24 stk. af portionen.

Spise med Mormor

Mormors Juleopskrifter

Noget om Mad

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.