Traditionelle engelske buns, søde boller med citronsmag, bagt af halv hvedemel og lidt mere kartoffelmel. Bollerne bages i forme og drysses med mandler på toppen.
Der er brugt bagepulver i dejen, hvorfor bollerne vil være bedst samme dag, de er bagt.
Opskrift : Sigrid Fugl
ENGELSKE BUNS
75 g margarine
75 g sukker
2 æg
50 g hvedemel
75 g kartoffelmel
1 1/2 tsk. bagepulver
reven skal af 1 citron
1/2 dl mælk
3/4 dl finthakkede mandler
Rør margarine og sukker ensartet og smidigt. Pisk æggene let sammen, gem lidt til pensling og kom resten i.
Bland mel med kartoffelmel, bagepulver og citronskal. Det røres i dejen sammen med mælken.
Fyld dejen i smurte muffinsforme og pensl bollerne med æg og drys med mandler.
Bages i ovnen ved 200 grader i ca. 15 minutter.
Spise med Mormor
Mormors Juleopskrifter
Noget om Mad
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.