Opskrift : Lotte Haveman 1965
HAWAIIKAGE
dej
200 g margarine
200 g sukker
3 æg
300 g mel
75 g hakkede mandler
2 skiver fintskåret, henkogt ananas
10 røde og 10 grønne hakkede cocktailbær
1 1/2 tsk. bagepulver
2-3 spsk. mælk
Margarine og sukker røres godt til salve. Æggene tilsættes ét ad gangen. Lidt mel tages fra, blandes med mandler og den fintskårne frugt og røres derefter i massen. Resten af melet samt bagepulver røres i dejen, skiftevis med mælken.
Dejen fyldes i en smurt, raspdrysset form.
Bages i ovnen ved 175 grader i 1 time til 1 1/4 time.
Spise med Mormor
Mormors Juleopskrifter
Noget om Mad
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.