onsdag

HAWAIIKAGE

Hawaiikage, der er en god rørt formkage tilsat hakkede mandler, fintskåret ananas og hakkede røde og grønne cocktailbær, bages i en aflang kageform (2 liter).

Opskrift : Lotte Haveman 1965


HAWAIIKAGE

dej

200 g margarine
200 g sukker
3 æg
300 g mel
75 g hakkede mandler
2 skiver fintskåret, henkogt ananas
10 røde og 10 grønne hakkede cocktailbær
1 1/2 tsk. bagepulver
2-3 spsk. mælk

Margarine og sukker røres godt til salve. Æggene tilsættes ét ad gangen. Lidt mel tages fra, blandes med mandler og den fintskårne frugt og røres derefter i massen. Resten af melet samt bagepulver røres i dejen, skiftevis med mælken.

Dejen fyldes i en smurt, raspdrysset form.

Bages i ovnen ved 175 grader i 1 time til 1 1/4 time.

Spise med Mormor

Mormors Juleopskrifter

Noget om Mad

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.