onsdag

HOMECAKE

Homecake, - en god og hurtig skærekage med fyld af rosiner, korender, mandler, sukat og syltetøj. Sherry eller frugtvin tilsættes dejen.
En god fugtig kage på grund af marmelade og vin i dejen.

Kagen bages i aflang form (1 1/4 liter).

Opskrift : Lotte Haveman 1965


HOMECAKE

125 g margarine
125 g sukker
3 æg
125 g mel
50 g rosiner
60 g korender
25 g finthakkede mandler
30 g finthakket sukat
2 spsk. appelsin- eller abrikosmarmelade
2 spsk. sherry eller frugtvin

Margarine og sukker røres godt. Æggene tilsættes ét ad gangen. Melet blandes med rosiner, korender, finthakkede mandler, fintskåret sukat og det hele røres i dejen skiftevis med appelsinmarmelade og vin.

Dejen hældes i en velsmurt, raspdrysset form og bages ved 175 grader i ca. 1 time.

Spise med mormor

Mormors Juleopskrifter

Noget om Mad

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.