Fransk gulerodskage, superdejlig kage, der holder sig godt fugtig på grund af ananasmos og revne gulerødder i dejen. Der ud over indeholder kagen yoghurt, grahamsmel, hakkede hasselnødder og kokosmel.
Kagen, der bages i springform, er rigtig frisk og dejlig til en kop kaffe.
Opskrift : Sigrid Fugl
FRANSK GULERODSKAGE
dej
2 æg
2 spsk. olie
1 dl yoghurt naturel
125 g grahamsmel
125 g sukker
1 tsk. natron
1 tsk. kanel
1 tsk. vaniljesukker
75 g hakkede hasselnødder
50 g kokosmel
1 nip salt
100 g ananasmos
150 g revne gulerødder
Til dejen piskes æg, olie og yoghurt sammen. Bland mel med tørre ingredienser og tilsæt ananasmos og gulerødder.
Rør dejen godt sammen og hæld den i en smurt springform.
Bages i forvarmet ovn ved 180 grader på næstnederste rille i 1 time.
Afkøl kagen i formen, før den skæres i skiver og serveres til en god kop kaffe.
Spise med Mormor
Mormors Juleopskrifter
Noget om Mad
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.