tirsdag

TOT-FAIT

Tot-fait, dejlig og ret bastant dessertkage, bagt med syltede orangeskaller i dejen.

Kagen serveres straks, den kommer ud af ovnen med iskoldt flødeskum og hindbærsyltetøj eller med frugtkompot til.

Opskrift : Jens Eilertzen


TOT-FAIT

100 g sukker
100 g mel
3 æggeblommer
2 æggehvider
1/2 dl mælk
80 g smeltet smør
1 knsp. salt
100 g syltede orangeskaller

Sæt ovnen på 210 grader. Sukker og æggeblommer piskes og melet tilsættes lidt efter lidt. Mælken tilsættes, derefter det smeltede smør og saltet. Rør godt.
Hak de syltede orangeskaller groft og kom dem i dejen. Pisk hviderne meget stive og fold dem i dejen.

Hæld dejen i et smurt ildfast fad og bag kagen i ca. En halv time.

Server straks kagen med iskoldt flødeskum og syltetøj eller en frugtmos.

Spise med Mormor

Mormors Juleopskrifter

Noget om Mad

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.