søndag

DØLER

Døler, traditionsrige og nemme norske julesmåkager, bagt af halv hvedemel og halv kartoffelmel. Kagerne indeholder flødeskum og fintmalede mandler. Det gør dem fantastisk lækre.
Sættes på pladen med to teskeer.

Der bliver ca. 100 - 200 stk. af portionen.

Opskrift : Elise Sverdrup  1965


DØLER

250 g sukker
225 g margarine
2 dl piskefløde
100 g smuttede, fintmalede mandler
250 g hvedemel
250 g kartoffelmel
1 tsk. bagepulver

Margarine og sukker røres godt, tilsættes pisket fløde, smuttede, fintmalede mandler og til sidst mel, kartoffelmel og bagepulver. Det hele blandes godt og stilles køligt ca. ½ time.

Kagerne sættes på smurte plader med to teskeer.

Bages i ovnen ved 200 grader i 7 - 8 minutter til de er lysebrune.

Lad dem svale helt af på en rist og opbevar dem så i en kagedåse.

Spise med Mormor

Mormors Juleopskrifter

Noget om Mad

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.