Døler, traditionsrige og nemme norske julesmåkager, bagt af halv hvedemel og halv kartoffelmel. Kagerne indeholder flødeskum og fintmalede mandler. Det gør dem fantastisk lækre.
Sættes på pladen med to teskeer.
Der bliver ca. 100 - 200 stk. af portionen.
Opskrift : Elise Sverdrup 1965
DØLER
250 g sukker
225 g margarine
2 dl piskefløde
100 g smuttede, fintmalede mandler
250 g hvedemel
250 g kartoffelmel
1 tsk. bagepulver
Margarine og sukker røres godt, tilsættes pisket fløde, smuttede, fintmalede mandler og til sidst mel, kartoffelmel og bagepulver. Det hele blandes godt og stilles køligt ca. ½ time.
Kagerne sættes på smurte plader med to teskeer.
Bages i ovnen ved 200 grader i 7 - 8 minutter til de er lysebrune.
Lad dem svale helt af på en rist og opbevar dem så i en kagedåse.
Spise med Mormor
Mormors Juleopskrifter
Noget om Mad
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.