Sådan en kage er god at gå i gang med en dag, det er inde vejr og der er tid til kagebagning.
Opskrift : Birgitta Frantzen 1968
Statshospitalet Middelfart
GLASERET BANANKAGE
dej
125 g smør eller margarine
250 g sukker
3 æg
300 g mel
2 tsk. bagepulver
2 bananer
1 dl fløde
glasur
1 dl citronsaft eller limejuice
1 1/2 blad husblas
pynt
1 - 2 bananer
Rør fedtstoffet og sukkeret skummende. Tilæt æggene ét ad gangen og rør dejen godt. Bland mel og bagepulver i. Mos bananerne og rør dem i dejen sammen med fløde.
Hæld dejen i en smurt og raspstrøet form.
Kagen bages ved 170 grader i ca. 45 minutter.
Citronsaften blandes med den smeltede husblas. Pynt kagen med bananskiver og hæld geléen over, når den begynder at stivne.
Spise med Mormor
Mormors Juleopskrifter
Noget om Mad
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.