Her laver vi den gode, gamle kiksekage i en julet version, så kagen nærmest ligner konfekt. Nødder og tørrede frugter er tilsat med rund hånd.
Kilde : Else Marie Nygaard / Kristeligt Dagblad
Museet tidens Samling 2013
KIKSEKAGE MED JULENS FRUGTER OG NØDDER
250 g mel
250 g flormelis
100 g kakao
3 æg, pasteuriserede
skal af økologisk appelsin
150 g blandede nødder
150 g blandet tørret frugt
180 g firkantede vaniljekiks
Hak nødderne og skær den tørrede frugt i mundrette bidder. Bræk kiksene i mindre stykker. Smelt palminen i en gryde. Pisk æg og flormelis med en håndmixer og pisk kakaoen i.
Smelt palminen i en gryde og lad den køle lidt. Rør palminen i den piskede masse. Vend de tørre dele i dejen.
For en stor sandkageform (1 1/2 liter) med bagepapir eller plastfilm og fordel fyldet heri. Dæk kagen til og stil den koldt i 24 timer.
Spise med Mormor
Mormors Juleopskrifter
Noget om Mad
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.