fredag

OSTEMUFFINS

Lun ostemuffin med smør og radiser er en stor nydelse til f.eks. et glas øl, når det ikke skal være noget særligt.

Der bliver ca. 20 stk. af portionen.

Opskrift : Sigrid Fugl 1983

 

OSTEMUFFINS

dej

200 g hvedemel
100 g smør d.  
1/2 tsk. salt
1 tsk. oregano
1 spsk. kommen
1 tsk. bagepulver
75 g revet ost
1 æg
1 1/2 dl mælk

Hak mel og smør sammen og findel det til en grynet masse. Bland salt, krydderier, bagepulver og ost i. Pisk ægget sammen med mælk. Hæld det i dejen og rør den sammen.

Fyld med 2 teskeer dejen i smurte muffinsforme. Drys lidt oregano på.

Bages på næstnederste rille i forvarmet ovn ved 225 grader i ca. 15 minutter.

Server de dejlige OSTEMUFFINS lune med smør og radiser eller bladselleri.




Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.