torsdag

FRANSKE VAFLER MED APPELSINSMØRCREME

Franske vafler er velkendte og de dejlige sprøde vafler, lagt sammen med smørcreme,  er faktisk så populære, at kagefabrikkerne har set deres fordel i, at masseproducere dem til butikkerne.

Kagerne kan sagtens gøres endnu mere indbydende ved at lægge dem sammen med appelsinsmørcreme.

 Opskrift : Ukendt




FRANSKE VAFLER MED APPELSINSMØRCREME

150 g mel
150 g margarine
2 spsk. kold fløde

Margarinen hakkes i melet, dernæst samles og æltes dejen med 2 spsk. kold fløde. Lægges koldt i nogle timer.
Rul dejen ud og stik ovale kager ud, der lægges på smurt bagepapir på pladen. Drys hver kage med sukker og slå det ned i dejen med en ternet kødhammer.

Kagerne bages på nederste rille  ved 225 grader i 8-10 minutter.
Køl dem af og læg dem sammen med smørcremen efterhånden som de skal spises.

appelsinsmørcreme

4 spsk. smør
4 spsk. flormelis
revet appelsinskal
2-3 spsk. appelsinmarmelade

Til appelsinsmørcremen røres sukker og flormelis og resten tilsættes.

Spise med Mormor

Noget om Mad

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.