torsdag

LOV LANDSBYKAGE

En dejlig kage er denne Lov landsbykage, der har en dejlig smag af kanel og er fyldt med lutter gode sager som æblemos, hasselnøddekerner og rosiner. Lyst puddersukker udgør sukkeret, der giver kagen en god smag og æblemosen gør kagen saftig.

Opskrift : Sigrid Fugl 1983



LOV LANDSBYKAGE

dej

2 æg
150 g puddersukker
75 g blødt smør
1 tsk. stødt kanel
250 g kogt æblemos
75 g hasselnøddekerner
150 g rosiner
225 g hvedemel
3 tsk. bagepulver
1/2 tsk. salt

Æg og puddersukker piskes til det er lyst og skummende. Tilsæt det blødgjorte smør, kanel, æblemos, hakkede nøddekerner og rosiner.
Bland mel med bagepulver og salt og rør det i dejen.

Hæld dejen i en smurt springform (1 liter) og 22-23 cm i diameter.

Kagen bages i en forvarmet ovn på næstnederste rille ved 175 grader i ca. 50 minutter.

Spise med Mormor

Noget om Mad

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.