torsdag

CALIFORNISK CITRONKAGE

En dejlig "snasket" skærekage som ledsager til en god kop kaffe. Den er hurtig lavet og så smager den rigtig dejligt.

Opskrift : Brugsen 1981



CALIFORNISK CITRONKAGE

dej

150 g mel
1 1/2 tsk. bagepulver
150 g sukker
1/2 tsk. salt
60 g margarine
1 1/4 dl mælk
1 æg
revenskal og saft af en citron
75 g flormelis

Mel, bagepulver, sukker og salt blandes. Margarinen smeltes og røres i sammen med mælk, æg og halvdelen af den revne citronskal.

Dejen hældes i en smurt springform.

Bages i ovnen ved 200 grader i 20-25 minutter

Citronsaft og resten af den revne skal og flormelis røres sammen og hældes over den varme, færdigbagte kage, som bliver stående i formen, til den er kold.






Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.