fredag

CITRONBAKKELSER

Utrolig lækre er disse små citronbakkelser med sigtet flormelis over. Smagen af citron giver kagerne en dejlig frisk smag.

Hurtige at tilberede, da dejen hurtig er lagt og bagetiden er kort.

Opskrift : Else Algreen 1964

 
CITRONBAKKELSER

dej

3 æg
1 dl sukker
reven skal af 1/2 citron og evt. Lidt saft af samme
125 g mel
100 g smør eller margarine

Pisk æggene til en let og skummende masse. Tilsæt sukkeret og pisk kraftigt videre.
Bland citronskallen og evt. Lidt citronsaft i.
Rør melet og herefter det afsvalede, smeltede fedtstof i.

Hæld dejen i små, smurte forme eller papirkapsler.

Kagerne bages i ovnen ved 200 grader i ca. 15 minutter.

Tag dem ud af formene, hvis de er i metalforme.

Lad kagerne blive helt kolde og drys dem så med flormelis.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.