onsdag

DRONNINGEKAGER

Små, lækre kagestykker, overtrukket med citronglasur og pyntet med grofthakkede mandler.

Kagen er bagt i form og skåret i firkantede stykker efter bagning. En både nem og hurtig kage.

Opskrift : Birgitta Frantzen 1968



DRONNINGEKAGER

dej

75 g smør / margarine
150 g sukker
2 æg
75 g mandler
100 g kogte kartofler

glasur

100 g florsukker
revet skal af citron
citronsaft

Rør sukker og fedtstof godt. Tilsæt æggeblommerne. Kom malede mandler  og revne kartofler i dejen. Bland til sidst de stift piskede æggehvider i.

Smør og mel en aflang kageform og hæld dejen i formen.

Bag kagen i ovnen ved 170 grader i ca. 30 minutter.

Vend kagen ud af formen og skær den i firkantede stykker, der dækkes med en citronglasur. Pynt stykkerne med grofthakkede mandler.

Spise med Mormor

Noget om Mad

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.