fredag

HURTIGBAGTE NOUGATHORN

Lækre er disse hurtigbagte nougathorn, der er bagt af en bagepulverdej, som ikke kræver hævning.

Hornene er absolut bedst nybagte og bør spises samme dag, de er bagt.

Opskrift : Frøken Jensen



HURTIGBAGTE NOUGATHORN

dej

250 g mel
100 g smør / margarine
3 tsk. bagepulver
1 tsk. kardemomme
3 spsk. sukker
1 æg
3/4 dl mælk

lidt blød nougat

æg
groft sukker

Mel og bagepulver blandes og fedtstoffet smuldres i. Kardemomme og sukker tilsættes. Æg og mælk piskes sammen og blandes i. Dejen æltes godt.

Dejen udrulles til to runde plader, der hver deles i 8 trekanter. På hver trekant anbringes et lille stykke blød nougat og hornene trilles sammen fra den brede ende.

Anbring hornene på en smurt plade, sørg for, de krummer lidt, og lad dem hvile på spidsen. Smør med æg og drys med groft sukker.

Bages i ovnen ved 200 grader i ca. 15 minutter.

Lad hornene blive næsten kolde, før de serveres til en god kop påskekaffe.

Spise med Mormor

Noget om Mad

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.