onsdag

FARMANDS CHOKOLADEMARENGS

I en tid, hvor vi er på vej mod sommer og sol, falder det helt logisk, at tænke på is og isdesserter. - Hertil lækre, små hjemmebagte chokolademarengs.

De er supernemme og gør altid lykke, disse farmands chokolademarengs.

Der bliver ca. 30 stk. af portionen.

Opskrift : Hanne Jacobsen 1964



FARMANDS CHOKOLADEMARENGS

3 æggehvider (ca. 1 dl)
150 g sukker
3 spsk. kakao
ca. 40 g nøddekerner

Æggehviderne piskes meget stive. 3 spsk. sukker drysses over under stadig piskning. Resten af sukkeret, kakao og hakkede nøddekerner vendes i.

Dejen sættes med 2 teskeer på smurte, meldryssede plader eller sprøjtes på pladerne i små dejtoppe.

Bages i ovnen ved 100 - 130 grader i 30 - 60 minutter, afhængig af størrelsen.

Spise med Mormor

Noget om Mad

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.