tirsdag

GERTRUDS LAGKAGESNITTER

Disse dejlige lagkagesnitter, lagt sammen med creme og syltetøj og pyntet med flødeskum, er fine til en kop kaffe.

Opskrift : Lilian Kaufmann 1972



GERTRUDS LAGKAGESNITTER

dej

180 g melis
4 æg
125 g kartoffelmel
2 tsk. mel
1/2 tsk. bagepulver

kagecreme
syltetøj
flødeskum

glasur

flormelis
vand

Sukker og æggeblommer røres hvidt og luftigt. Hviderne piskes stive og blandes i. Sigt mel, kartoffelmel og bagepulver i skålen og rør dejen fin og glat.

Dejen hældes i en lille bradepande.

Bages i ovnen ved jævn varme, ca. 175 grader i omkring 40 minutter. Køl kagen af og skær den i firkanter, der alle deles og fyldes efter smag. Pynt med flødeskum og servér kagen som lagkagesnitter.

Spise Med Mormor

Noget om Mad

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.