tirsdag

SKINKEBOLLER FRA USA

Skinkeboller fra USA, med fyld af skinke og purløg, er gode til en kop te eller som en nem frokost, hvor bollerne flækkes og serveres med smør eller ost.

Opskrift : Kirsten Hüttemeier



SKINKEBOLLER FRA USA

dej

225 g mel
75 g smør eller margarine
35 g gær
1 tsk. sukker
1/2 tsk. salt
75 g hakket skinke
klippet purløg
ca. 1 1/4 - 1 1/2 dl lunken mælk

Fedtstoffet hakkes ud i melet og gæren smuldres i. Salt, sukker, hakket skinke og klippet purløg røres i og til sidst samles dejen med den svagt lunkne mælk.
Dejen, der skal være smidig, æltes. Bankes ud til en tyk pandekage, mindst 2 cm tyk. Udstik til boller med en kolonneform.

Lad dejen hæve tildækket på et lunt sted ca. 1/2 time.

Bages i ovnen ved 250grader i 8-10 minutter.

Lad bollerne afkøle, flæk dem og smør dem.

Spise med Mormor

Noget om Mad

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.