torsdag

BONDEGÅRDENS KRYDDERKAGE

En dejlig kage til kaffen er denne bondegårdens krydderkage, der holder sig frisk i flere dage.

Revet skal af citrus giver kagen en frisk og dejlig smag.

Opskrift : Kirsten Huttemeier 


BONDEGÅRDENS KRYDDERKAGE

dej

3 æg
150 g sukker
75 g farin
3 tsk. kanel ( med top)
1 tsk. nellike ( med top )
1 mindre tsk. ingefær
Revet skal af 1 appelsin eller citron
250 g mel
2 strøgne tsk. bagepulver
75 g smeltet smør

Æggene piskes godt med de to slags sukker og krydderier. Heri blandes frugtskal, mel og bagepulver, skifhedevis med det smeltede, afsvalede smør. Blandes med en ske.

Dejen fyldes i en velsmurt 1 1/2 liter form, der er drysset med rasp.

Bager i ovnen på nederste rille ved 200 grader i ca. 50 minutter.

Prøv med en tandstik, om kagen er bagt. Den afsvales på en bagerist.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.