onsdag

MARENGSBUND

Lette marengsbunde, lagt sammen med flødeskum og frugt eller en smørcreme, tilsat kaffeekstrakt, er der ikke mange ben i.

Den lette marengs er super i kombination med sommerens jordbær også.

Opskrift : Grethe Kragsberger 1971


MARENGSBUND

dej

3 æggehvider
3 tsk. eddike
150 g melis

Æggehviderne piskes meget stive, tilsæt eddiken og det halve af sukkeret, pisk igen til det er sejt og tykt. Rør resten af melis i med en ske. Det skal være så stift, at skålen kan vendes på hovedet, uden at falde ud.

Dejen smøres ud i en rund cirkel, tegnet på en smurt plade.

Bages i ovnen ved svag varme ca. 1/2 - 3/4 time. Skal bundene være bløde og seje, bages kun i 20 minutter.

Læg to marengsbunde sammen med flødeskum og frugt, med smørcreme, tilsat kaffeekstrakt eller med jordbær og flødeskum.

Spise med Mormor

Noget om Mad

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.