søndag

NØDDEKRINGLER

Små, lækre nøddekringler til kaffen er disse med efterhånden en del år på bagen. Bagt af en vanilje-, nøddedej. Velsmagende og dejlige.

Opskrift : Mesterkok Richardt Oest-Larsen


NØDDEKRINGLER

dej

500 g mel
150 g melis
3 æg
150 g margarine
en anelse salt
1 eller 2 breve vaniljesukker
125 g finthakkede nøddekerner
8 g hjortetaksalt

Margarine og sukker røres hvidt, heri røres æg, dernæst mel og nødder.
Dejen æltes godt og hviler lidt, hvis den er for lind at arbejde med.

Formes til kringler af stænger på 1 cm tykkelse.

Bages på en smurt plade i ca. 15 minutter.

Spise med Mormor

Noget om Mad

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.