søndag

STINE ÆGIR'S KAGE

En god gammeldags bradepandekage er denne Stine Ægir's kage med chokolade og valnødder. Mandler kan også bruges.

Den er hurtig rørt sammen og bagt i løbet af en halv times tid.

Opskrift : Husholdning for Land og By 1961


STINE ÆGIR'S KAGE

1/2 kg sukker
4 hele æg
125 g smeltet smør / margarine
1/2 liter mælk
750 g mel
125 g reven chokolade
2 tsk. hjortetaksalt
50 g hakkede valnødder eller mandler

Æg og sukker piskes sammen, til det skummer. Derefter tilsættes smeltet smør, mælk og mel skiftevis. Til sidst chokolade, valnødder og hjortetaksalt.

Dejen hældes i en bradepande og bages i ovnen ved 180 grader i 20-30 minutter.

Kagen vendes først ud, når den er kold.

Spise med Mormor

Noget om Mad

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.