mandag

STRAWBERRY SHORTCAKE

En lækker jordbærkage fra det store udland. Kagen, der er lagt sammen med Jordbærmos, spises både varm og kold.

Opskrift : Richardt Oest-Larsen 1943


STRAWBERRY SHORTCAKE

dej

250 g mel
40 g sukker
4 tsk. bagepulver
en knivspids salt
2 hele æg
25 g smør
ca. 2 dl mælk

Bland mel, bagepulver, sukker og salt godt sammen. Ælt de hele æg, smør og mælk i og ælt dejen ekstra godt.

Rul dejen ud og kom den i to smurte lagkageforme.

Bag bundene i ca. 10 minutter.

Tag friske jordbær, drys med rigelig sukker, knus dem ganske let med en gaffel. Læg jordbærmosen mellem de 2 bunde og pynt ovenpå med hele jordbær.

Server kagen varm eller kold, som man nu foretrækker.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.