mandag

HURTIGBAGT GRAHAMSBRØD FRA 30ERNE

Opskriften på hurtigbagt grahamsbrød, blevet givet af fru Ida Spies i ugebladet Hjemmet 1931, på opfordring af en læser.

Brødet er hurtigt, da det er bagt med bagepulver og derved undgår hævning.

Imidlertid er Bagepulverbrød ikke så godt at holde frisk, og skal derfor spises hurtigt.

Gluten mel i stofpose


HURTIGBAGT GRAHAMSBRØD FRA 30ERNE

dej

2 spsk. brunt sukker
1 1/2 dl koldt vand
2 spsk. smeltet margarine
1 1/2 dl mælk
200 g flormel (hvedemel)
1 tsk. salt
1 tsk. bagepulver
400 g grahamsmel

Sukkeret opløses i vand, margarine og mælk tilsættes. Hvedemel, salt og bagepulver sigtes og blandes i. Grahamsmelet røres lidt efter lidt i. Der røres i dejen, til den er godt blandet.

Bages i form 1 time ved jævn varme. ( 200 grader).

Spise med Mormor

Noget om Mad


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.