mandag

SMÅ MARMORKAGER

Gammeldags og dejlige er disse små marmorkager, bagt i linseforme.

De serveres friskbagte, drysset med florsukker over.

Der bliver ca. 12 stk. af portionen.

Opskrift : Else Algreen 1964


SMÅ MARMORKAGER

dej

2 æg
2 dl sukker
75 g smør
3/4 dl fløde eller mælk
125 g mel
1 tsk. bagepulver
1 spsk. kakao
1 tsk. vaniljesukker

pynt

florsukker

Pisk æg og sukker godt. Tilsæt det smeltede, afsvalede smør, fløden og melet, blandet med bagepulver.
Del dejen i to portioner. Kom kakao i den ene og vaniljesukker i den anden.

To teskefulde lys og to teskefulde mørk dej lægges i smurte og raspstrøede linseforme.

Bages i ovnen ved 200 grader ca. 10 minutter.

Kagerne tages ud af formene og stilles med bunden i vejret. Afkøler lidt.

Servér de friskbagte kager, drysset med sigtet flormelis til en glad kop kaffe.

Spise med Mormor

Noget om Mad

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.