fredag

SMÅ NØDDEKAGER

Små nøddekager, bagt i linse- eller muffinsforme, er hurtige at lave. Kagerne er så velegnet til tage med på picnic eller blot en tur i haven sammen med kaffen.

Kagerne kan om ønsket, overtrækkes med konditorglasur af æggehvide og flormelis.

Opskrift : Kirsten Hüttemeier 1965



SMÅ NØDDEKAGER

dej

2 æg
150 g sukker
100 g smør
1 dl mælk
50 g malede hasselnøddekerner
100 g mel
1 strøget tsk. bagepulver

Æg og sukker piskes til en porøs masse. Smør og mælk koger op og hældes varmt, dog ikke kogende, i æggemassen. Lidt efter lidt blandes mel, iblandet bagpulveret samt de malede nøddekerner i.
Dejen røres hurtigt sammen.

Fyldes i velsmurte små linse- eller muffinsforme.

Bager ved 175 grader i 15 minutter.

Spise med Mormor

Noget om Mad

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.