torsdag

MESTERKOKKENS THEHORN

Lune, hjemmebagte horn til en god kop kaffe. Disse gammeldags horn med sukker og mandler er ideelle, når kaffegæster er på trapperne og så er de indbegrebet af gammeldags bagværk.

Opskrift : Mesterkokken Richardt Oest-Larsen


MESTERKOKKENS THEHORN

dej

250 g mel
175 g margarine
1/2 tsk. salt
15 g gær
1 spsk. sukker
1 1/4 dl mælk

Mel og margarine smuldres, gæren røres ud i sukker og tilsættes sammen med lidt mel og mælken. Dette æltes sammen, slås til det er blank og stilles til hævning i 45 minutter.
Når dejen er hævet, rulles den ud i 8 dele (rulles fra den brede ende til den smalle) og stilles til efterhævning i 10 minutter.

Hornene smøres med æg og drysses med hakkede mandler og sukker.

Bages i varm ovn, der er forvarmet til middelvarme ( 200 grader) i ca. 15 minutter.

Spise med Mormor

Mormors Juleopskrifter

Noget om Mad

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.