tirsdag

JYSKE HAVREGRYNSKAGER

Der er tid til at afprøve småkageopskrifter, før det går løs med julebagningen om en måneds tid.

Disse jyske havregrynskager er vældig enkle at bage og så er de passende i kagekasserne året rundt.
Der bliver ca. 55 stk. af portionen.

Opskrift : Lilian Kaufmann 1972


JYSKE HAVREGRYNSKAGER

100 g havregryn
100 g melis
150 g smør eller margarine
2 tsk. vaniljesukker

dej

Rør fedtstoffet blødt med sukkeret. Rør havregrynene og vaniljesukkeret i.

Sæt kager af på en smurt plade med en ske.

Bages i ovnen ved jævn, god varme (175-200 grader) i 6-8 minutter.

Løsn dem fra pladen med en skarp kniv og køl kagerne af på bageristen, før de kommes på dåse.

Spise med Mormor

Mormors Juleopskrifter

Noget om Mad

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.