lørdag

LUNCHGIFLER

I weekenden, når familien står lidt mere samlet, et det altid en fornøjelse, at kunne glæde med noget lækkert til måltiderne.

Disse hjemmebagte lunchgifler er dejlige både på morgenbordet og på frokostbordet. De er hurtige at lave, da dejen er med bagepulver og derfor ikke skal hæves.

Der bliver ca. 14 stk. af portionen.

Opskrift : Else Algreen


LUNCHGIFLER

dej

300 g mel
2 1/2 tsk. bagepulver
1/4 tsk. salt
100 g smør eller margarine
2 dl mælk, gerne sur

til pensling og pynt

Smeltet smør
birkes

Bland alle tørre dele sammen og findel fedtstoffet i blandingen. Tilsæt mælken og ælt dejen hurtigt sammen. Den skal være lind, men ikke klæbrig.

Rul dejen ud til en aflang kage, skær den ud i trekanter og rul dem sammen til gifler. Læg dem på smurt plade.
Smør giflerne med smeltet smør og drys birkes over.

Bages i ovnen ved 250 grader i ca. 15 minutter.

Spise med Mormor

Mormors Juleopskrifter

Noget om Mad

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.