torsdag

MATTHÆUSKAGER

Matthæuskager, små, meget lækre kager i papirforme med rom eller likør, appelsinskal og citronskal samt rosiner og cocktailbær.

Kagerne er særligt anvendelige i julemåneden, hvor de kan dekoreres meget julede.

Der bliver 15-20 kager af portionen.

Opskrift : Hanne Bloch



MATTHÆUSKAGER

dej

125 g smør
125 g sukker
2 æg
revet skal af 1 appelsin
revet skal af 1 citron
60 g rosiner
60 g cocktailbær, grofthakkede
150 g mel
3 spsk. rom

pynt

glasur
mandler
cocktailbær

Rør blødt smør og sukker godt sammen og rør æggene i. Bland appelsin- og citronskal sammen. Vend rosiner og cocktailbær i melet og vend det i dejen sammen med rommen.

Dejen kommes i små papirforme.

Bages i ovnen ved 200 grader i ca. 15 minutter.

Når kagerne er kolde, dekoreres de.

Spise med Mormor

Mormors Juleopskrifter

Noget om Mad

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.