tirsdag

ROULADE, DER ALDRIG MISLYKKES

En af de virkelig nemme er rouladen, der dog godt kan drille alligevel.

Denne roulade, der aldrig mislykkes, bager vi efter opskrift af Richard Oest-Larsen tilbage i 1943.


ROULADE, DER ALDRIG MISLYKKES

dej

125 g melis
4 æggeblommer
4 stiftpiskede æggehvider
150 g mel
1/2 tsk. hjortetaksalt

syltetøj

Melis og æggeblommer røres hvidt røres forsigtigt de stiftpiskede æggehvider i sammen med melet, blandet med hjortetaksalt.
Dejen smøres ud på et stykke smurt papir. 

Bages i ovnen ved 180 grader i ca. 15 minutter og vendes ud på bordet. Papiret trækkes hurtigt af og der smøres straks med et lag syltetøj. Rul rouladen hurtigt sammen.

Spise med Mormor

Mormors Juleopskrifter

Noget om Mad

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.